Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren bazı dernekleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

“16-17 MİLYON TL'LİK YATIRIM PLANINI AÇIKLAYACAĞIZ”

Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, Meclis Üyeleri Ali Çalışkan ve Yüksel Sevil de yer aldı. Vatandaşların ve esnafların taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, görev sürelerinin ilk yılını doldurmak üzere
olduklarını belirterek, "2015 yılı Belediye hizmetleri açısından 2014'ten daha iyi olacak. Önümüzdeki günlerde 16-17 milyon TL'lik yatırım planımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Bu açıklayacağımız projelerin bazılarını Büyükşehir Belediyesi ile bazılarını ise kendi imkanlarımız ile yapacağız" dedi.



“TÜM VAADLER HAYATA GEÇECEK”

30 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşa ne söz verdilerse dönem sonuna kadar hayata geçireceklerini ifade eden Akay, "Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Allah'ın izni ile hepsini görev süremiz içinde tamamlayarak, sizlerin karşısına alnımız ak, başımız dik geleceğiz" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim