Çerkezköy Bakış - Yıldızlar Spor Kulübü’nü ziyaret eden başkan Akay, minik sporcular tarafından hazırlanan Taekwondo gösterisini izledi. Burada sporcu velilerine hitap eden Başkan Akay, “Kentimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin spora olan ilgilerini artırmak adına önemli yatırımlar yaptık. Yıllarca atıl durumda olan İstasyon Mahallesi’ndeki kapalı spor salonunu yenileyerek, içinde halı saha, açık basketbol ve voleybol sahası, kapalı güreş salonu ve 1000 kişilik tribünü olan bir futbol sahasının olduğu 29 Ekim Spor Kompleksi’ni Çerkezköy’ün çocuklarının ve gençlerinin hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Cengiz Topel Caddesi’nde Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun temelini attık. Çerkezköy’ün 118 noktasında oluşturduğumuz parklarda spor alanları yaptık. Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yıldızlar Spor Kulübü ziyaretinin ardından Fatih Mahallesi’nde bir restaurant açılışına katılan Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, ardından Muhtarın Yeri Kıraathanesi’nde Memur Sokak sakinleri ile bir araya geldi. Burada görev süresi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar ve yeni 5 yılda yapmayı planladığı projeler hakkında vatandaşların bilgilendiren Başkan Akay, Memur Sokak sakinlerinin taleplerini dinledi. Vatandaşların samimi ve yoğun ilgisine teşekkür eden Başkan Akay, daha sonra Kızılpınar Mahallesi’nde Arslan Kıraathanesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

SARI VE AKKUŞ AİLELERİNİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Başkan Akay daha sonra, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki düğün salonunda Murat Sarı ve Fatma Akkuş çiftinin nişan merasimine katıldı. Genç çiftin nişan yüzüklerini takan Belediye Başkanı Vahap Akay, Sarı ve Akkuş ailelerini tebrik ederek genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra Kızılpınar Mahallesi Sarı Konutlar sakinleri ile buluşarak vatandaşların taleplerini dinledi.

Editör: TE Bilisim