Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; dün basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Büyükşehrin 1. Yılını basın mensuplarıyla birlikte kutlayan Albayrak; bu süreç içinde yapılanları ve önümüzdeki 1 yıl içinde yapılması planlananları paylaştı.

Çerkezköy Bakış -
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymapaşa Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen Basın Toplantısında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 1 yılını değerlendirdi, geleceğe yönelik proje ve çalışmaları basın mensupları ile paylaştı.

1.YIL PASTASI KESİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 1. Yaş pastasının kesilmesinin ardından kürsüye gelen Başkan Albayrak, çalışma sistemlerinin temelinde dürüst yönetim anlayışının olduğunu belirterek, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni bir fidan ama hızla büyüyen bir fidan. Bu fidanı korumak ve geliştirmek bizim görevimiz. Bunun için de çok çalışmaya ihtiyacımız var. Bu anlamda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

“SİSTEM OTURDU, GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ”

Yeni bir model oluşturmaya çalışıyoruz. Tekirdağ ilk defa bir büyükşehir ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile tanışıyor. Bu anlamda benim büyük bir sorumluluğum var. Gelecek dönemdeki başkanlara örnek oluşturma çabasındayım. Sistem artık oturmuştur. Her ilçemiz birbirinden güzel hizmetleri alacaktır. Önümüzdeki dönemde sık sık temel atma ve açılışlarda beraber olacağız. Bize güvenin, halkımız bize güvensin. Tekirdağ il sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak kentimize layık hizmetler yapacağız.



“4 YIL SONRA BÜTÜN VAATLER GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ OLACAK”

Görev süremizin sonunda seçim kitapçığımızda yer alan tüm projeleri tamamlamış olarak karşınıza çıkacağız. Dürüstlük ve şeffaflık ilkesinden asla taviz vermeden Tekirdağ’ı hak ettiği yere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Dolu dolu geçen bir yılı geride bıraktık. Önümüzdeki 4 yıl boyunca da hızımızı giderek artıracağız. Hizmet yağmurundan tüm ilçelerimiz ve tüm mahallelerimiz nasibini alacak” dedi.

ÇERKEZKÖY’E 1 YILDA YAPILACAKLAR

Başkan Albayrak’ın konuşmasının ardından Daire Başkanları görev alanları ile ilgili yaptıkları çalışmalar konusunda sunum eşliğinde basın mensuplarına bilgi verdiler. Yapılan açıklamalarda Çerkezköy’ün için önümüzdeki 1 yıl içerisinde yapılması planlanan hizmetler şöyle sıralanıyor “Çerkezköy-Pınarça-Saray Safaalan 19 km sathi kaplama yapılacak. Fevzipaşa Mahallesi Kent Parkı yapımı gerçekleştirilecek. Çerkezköy Kültür Merkezi yapılacak. Çerkezköy Sosyal Hizmetler Merkezi yapılacak. Tüm ilçelerde yeni mezarlık alanları tespit edilecek ve morg, gasilhane, mescid kompleksleri kurulacak. Çerkezköy Kanalizasyon İnşaatı için iller bankasından 27 milyon 106 bin TL kredi temin edildi, borçlanma izni için İçişleri Bakanlığı’na müracaat edildi. Onay alındıktan sonra ihale aşamasına geçilecek. Çerkezköy başta olmak üzere Taşkın koruma ve dere ıslahı proje çalışmaları devam ediyor.”
Editör: TE Bilisim