Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak esnafları hem ziyaret etti hem de 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutladı.

HALKI DİNLEDİ


Başkan Albayrak haftanın son iş günü Tekirdağ merkezde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, halkın sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Vatandaşlar, “Halkçı Başkan dediğin böyle olur. Başkanımız gece gündüz demeden çalışıyor. Yoğun temposunun yanında bize de vakit ayırarak bizi çok mutlu ediyor. En önemlisi bizi dinliyor anlıyor ve dertlerimize çözüm bulmaya çalışıyor. Bugün burada Başkanımızı görmek, sohbet etmek bizi çok mutlu etti.  Halimizden anlayan, dertlerimizi dinleyen Başkanımızdan Allah razı olsun” diyerek her fırsatta halkıyla bir araya gelip sohbet eden Kadir Albayrak’a teşekkür ettiler.

ALBAYRAK: HALKINDAN AYRI BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI HİÇBİR ZAMAN DÜŞÜNMEDİK


Esnafların yanı sıra kahvehaneleri de gezerek vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden Başkan Albayrak, “ Göreve geldiğim ilk günden beri her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet ediyoruz. Zaten halkından ayrı bir Belediyecilik anlayışı hiçbir zaman düşünmedik. Tekirdağ için en doğru ve en iyi olanı yine Tekirdağlıların bileceğini düşünüyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın isteklerini sıkıntılarını ve dertlerini bilmek, bize doğru hizmet için yol gösterici oluyor. Bugünün ayrı bir özelliği de hem Bahar hem de İşçi Bayramı olması. Emeğe sonsuz saygısı olan biri olarak; çalışan, emek veren bu şehir için, bu ülke için ter döken bütün kardeşlerimin İşçi Bayramını kutlarım.” dedi.
Editör: TE Bilisim