Çerkezköy Bakış-Kapaklı Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz sünnet hizmeti kapsamında bu yıl Kapaklı İletişim Merkezi’ne başvuruda bulunan 626 çocuğun sünnet işlemleri başladı.


“YAVRULARIMIZA VE AİLELERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM”


Kapaklı Devlet Hastanesi’nde sünnet olan çocukları ve ailelerini ziyaret eden Başkan Çetin, “İhtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerimize destek olmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet hizmetimiz kapsamında bu yıl da yavrularımızın sünnet işlemleri uzman hekimler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Yavrularımıza ve ailelerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim damatlıklarını da göstersin. Kapaklı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Levent Alper, Hastane Müdürü Fatih Can Mert, Üroloji Uzmanı Timuçin Şipal, Anestezi Uzman Dr. Ersin Kahraman ve tüm sağlık çalışanlarımıza ve belediyemiz personeline teşekkür ediyorum.” dedi.

SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENECEK

Başkan Çetin, “Temmuz ayı sonunda ikincisi düzenlenecek Pınar Bulvarı Şenliği kapsamında düzenlenecek Sünnet Şöleni ile yavrularımızın ve ailelerimizin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim