Çerkezköy Bakış - Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden ve hafta sonu oynanan karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılan Kapaklıspor ile Kapaklı Sitespor’u tebrik etti. Mandalı yaptığı açıklamada “Göstermiş oldukları mücadelelerinden dolayı tüm futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

MANDALI TAKIMLARI TEBRİK ETTİ

Başkan Mandalı maçlardan sonra yaptığı açıklamasında "Kapaklı Belediyesi olarak hizmetlerimize devam ediyoruz ve bunun yanında spora da önem veriyoruz. Spor şehrin gençleri için önemli olduğu gibi şehrin tanıtımı için de önemli bir etkendir. Kapaklıspor'umuz önemli bir galibiyet alarak bizleri onurlandırdı. İnşallah her maçta bu mücadeleyi vererek grubunda şampiyon olur. Diğer temsilcimiz Kapaklı Sitespor 'da bu hafta önemli bir galibiyet alarak üst sıralara doğru çıkma hedefini sürdürüyor. Göstermiş oldukları mücadelelerinden dolayı tüm futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

KAPAKLISPOR ZİRVEYE ORTAK OLDU

Kapaklı Sahasında oynanan karşılaşmada Kapaklıspor ile Büyük Çınarlıspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Kapaklıspor ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak önemli bir 3 puan elde etti. 1911 Çerkezköyspor’un sahasında 2 puan kaybettiği haftada galip gelmeyi başaran Kapaklıspor rakibi ile puanını eşitleyerek zirveye ortak oldu. Kapaklıspor aldığı bu galibiyetle puanına 30’a yükseltti. Kendisi gibi bir maç eksiği olan ve bu hafta Saray Belediyespor karşısında 1-1 berabere kalarak, 2 puan kaybeden Çerkezköy 1911 Spor’la puanını eşitledi.

SİTE YÜKSELİŞE GEÇTİ

Kapaklı Sitespor ise pazar günü oynanan karşılaşmada Hayrabolu Belediye Gençlikspor’a konuk oldu. Hayrabolu Sahasında oynanan karşılaşmayı Kapaklı Sitespor 2-1 kazandı. Deplasmanda aldığı 3 puan ile puanını 16’a çıkaran Kapaklı Sitespor 8. sıraya yükseldi.
Editör: TE Bilisim