Çerkezköy Bakış - Olay, dün sabah saatlerinde Malkoçoğlu Caddesi üzerindeki bir pastanede meydana geldi. Pastanede karşılaşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanlığı da yapan Enver Bayram ile Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, sosyal medya paylaşımı nedeniyle tartıştı. Tartışma ise kısa sürede kavgaya dönüştü.  Sandalye ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı, çevredeki vatandaşlar güçlükle ayırdı.
 

DARP RAPORU ALDI

Olayın ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne başvurarak Genel Adli Muayene Raporu alan Musa Kavlak, daha sonra Gazi Polis Merkezi’ne giderek Enver Bayram’ın kendisini darp ettiğini iddia ederek şikâyetçi oldu.
 

SANDALYE SAVURDU İDDİASI

Olayı anlatan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram tarafından darp edildiğini belirterek, “Sabah saat 09.00 gibi pastanede kahvaltı yapıyordum. Beni Enver Bayram’ın şoförü aradı ve nerede olduğumu sordu. Bende yerimi söyledim ve 10 dakika sonra Enver Bayram geldi. İçeri girer girmez yandaki sandalyeyi tutup bana savurdu. Araya diğer insanlar girdi. Bana ‘Çerkezköy ikimize dar gelecek’ dedi, hakaretler etti. Bunun da sebebi benim sosyal medya hesabımdan yaptığım paylaşım. Ben kimseyi hedef göstermedim. Tüm paylaşımlarım ortadadır. Yarası olan varsa gocunur.”diye konuştu.
 

DOĞRULADI

Çerkezköy Bakış Gazetesi’nin telefonla ulaştığı Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ise Kavlak ile aralarında geçen kavgayı doğruladı. Bayram, “Doğrudur arbede yaşandı. Yaşanması gerekiyordu yaşandı. Ancak onun dediklerini çoğu yanlıştır.” İfadelerini kullandı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra basın toplantısı düzenleyen Bayram, “Öncelikle Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Samsunlular Dernek Başkanı olarak bunun yaşanmasını istemezdim. Böyle bir olayı şova çevirmek ne kadar doğru? Darp edildiği iddia eden kişi hastaneye gider, karakola gider şikayetçi olur. Konu ile ilgili beni gazeteciler arayıp, olayın doğruluğunu sordu. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak değil, dernek başkanı olarak bu kişi ile sorunlarımız vardı. Üst üste gelen tehditler ve hakaretlerden dolayı defalarca küsüştük. Kendisi ile tartıştık, itekleşme oldu fakat iddia ettiği gibi darp olayı olmadı." dedi.

Editör: TE Bilisim