Çerkezköy Bakış - Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Yeniçiftlik mahallesinde yapılması planlanan kapalı pazar yeri için tespit edilen bölgede incelemelerde bulundu. Uyan, “En kısa sürede modern pazar yerimiz yapılacak” dedi.
“SON NOKTAYA GELDİK”
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Fen İşleri ekibi ile birlikte Yeniçiftlik’de yapılacak olan kapalı pazar yerinde incelemelerde bulundu. Teknik bilgiler alan İbrahim Uyan, “Yakında Yeniçiftlik mahallemiz kapalı Pazar yerine kavuşacak. Çalışmalarda son noktaya geldik” dedi.
“BÖLGEYE ÖRNEK OLACAK”
Seçim programında yer alan ve verdiği sözleri kısa sürede yerine getirmek için çalıştıklarını aktaran Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Seçim programımızda da kapalı pazar yeri bulunuyordu.
Bunun için proje çalışmalarımızda sona geldik. Pazarın kurulacağı alanı tespit ediyoruz. Trafik sorunu olmayacak ve özellikle yaz aylarında artan nüfusa da cevap verebilecek bir pazar yeri yapacağız. Talep halinde hafta da iki gün de kullanılabilecek bir yer yapılacak. Otoparkı da bu talebe cevap verebilecek kapasitede olacak” dedi.
Belediye Başkanı Uyan, yaptığı inceleme sırasında bölgede de örnek olacak bir pazar yeri olacağını ifade etti.
Editör: TE Bilisim