Çerkezköy Bakış - 1911 Çerkezköyspor futbol takımı Cuma günü yaptığı idmanda kulüp başkanları Murat Narçın’ın doğum gününü unutmadı. Kulüp Başkanı Narçın, yapılan sürprizden dolayı tüm takım oyuncularına ve teknik heyete teşekkür etti.

SÜRPRİZ YAPILDI

Geçtiğimiz Cuma günü doğum günü olan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın’a teknik heyet ve futbolculardan yaş pasta sürprizi yapıldı. Mustafa Uğraş Stadında yapılan idmanı ziyaret eden Murat Narçın’a yapılan yaş pasta sürprizinde 1911 Çerkezköyspro Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, Atılgan Develi ve Rıdvan Küçük de hazır bulundu.

“GALİBİYET EN GÜZEL HEDİYEDİR”

İdmanın yarıda kesen futbolcular Kulüp Başkanı Murat Narçın’ın etrafında toplanarak kendisi için hazırlanan yaş pastanın mumlarını üfleterek doğum gününü kutladılar. Teknik heyet ve futbolcular daha sonra tek tek Murat Narçın’ın doğum gününü kutlarken, Teknik Direktör Vasıf Aksaka da kendisine en güzel hediyenin oynanacak olan maçların en iyi şekilde oynanarak kazanılması olacağını ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Doğum günün de hazırlanan yaş pasta jestinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren kulüp Başkanı Murat Narçın, “doğum günümü unutmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hocamızın da dediği gibi bana verebileceğiniz en güzel hediye kazanılan maçlar olacaktır” dedi.
Editör: TE Bilisim