Çerkezköy Bakış-2 yıllık pandemi sürecinin ardından bu yıl yapılacak olan Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kayıtları sürüyor.


Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kentimiz genelinde dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnetlerini Çerkezköy Belediyesi olarak gerçekleştireceğiz. Sünnet Şölenimizde yavrularını sünnet ettirmek isteyen dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler 17 Haziran tarihine kadar Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne başvuruda bulanabilirler” dedi.


2017 MAYIS AYI VE ÖNCESİ DOĞAN ÇOCUKLAR İÇİN BAŞVURUDA BULUNULABİLECEK


Çerkezköy Belediyesi Sünnet Şöleni’ne kayıt yaptırmak isteyen ailelerin çocuklarının kimlik fotokopisi ile birlikte Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne başvuruda bulunmalarını isteyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sünnet Şölenimize başvuruda bulunmak için Çerkezköy’de ikamet ediyor olmak ve sünnet olacak yavrumuzun doğum tarihinden itibaren 60 ayını doldurmuş olması (2017 yılı Mayıs ayı ve öncesi doğumlular) gerekiyor. 60 aydan gün almamış çocuklarımızın kayıtları yapılmayacak” ifadelerine yer verdi.


DOKTOR KONTROLÜNDE VE STERİL BİR ORTAMDA SÜNNETLER YAPILACAK


Başvuruların tamamlanması ve yapılacak incelemenin ardından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının doktor kontrolünde ve steril ortamda sünnetlerinin yapılacağını kaydeden Başkan Akay, “Sünnetlerimizin tamamlanmasının ardından sünnet olan yavrularımız için bir şenlik yapacağız. Tarihini daha sonra açıklayacağımız şenliğimizde sünnet olan yavrularımız ile bir araya gelerek, onların güzel bir gün geçirmelerini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim