Çerkezköy Bakış - BBP’li heyeti burada Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan vekili Hüseyin Bahar, geçtiğimiz günlerde oda başkanlığından istifa ederek AK Parti’den Çerkezköy Belediye meclis üyesi aday adaylığını açıklayan ancak aday gösterilmeyince önümüzdeki günlerde tekrar başkanlık görevine dönmesi beklenen Ali Bozdağ ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan vekili Hüseyin Bahar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek BBP’li heyete teşekkür etti.

“ONLAR DAVET ETTİ”

Meclis üyesi adaylığı ile ilgili konuşan Bozdağ, “Bu konuda ısrarlar oldu. Davet edildiğim için başvurdum. Ardından MHP ile birleşme oldu.” dedi. Esnafları aday olarak gördükleri zaman daha farklı karşıladıklarını belirten Bozdağ, “Sizin gibi esnaflar aramıza geldiği zaman daha sıcak bakıyoruz. Tüm adayların yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

“BUNDAN SONRA SAHADA OLACAĞIZ”

Sürece biraz geç başladıklarını belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, “Bundan sonra sahalarda olacağız. Cuma gününden sonra sahaya arabalarımız da çıkacak. Meydanlar güçlüden yana. Biz, Muhsin Yazıcıoğlu’nun idealleri peşinde yolumuza devam ediyoruz. 20 yıldır bu partide siyaset yapıyorum. Yılmaz Bulut’u tanıyanlar nasıl biri olduğunu zaten biliyor. Kirli siyaset bir şey kazandırmaz, bel altı vurmak hoş değil. Bugüne kadar yapmadık, kalan sürede de yapmayacağız. Görünenleri anlatacağız.” dedi.

“BİZ, SATILIK BİR PARTİ DEĞİLİZ”

Bulut’un sonuna kadar arkasında, meydanlarda olacaklarını belirten İl Başkanı Turan Demircan, “Her dönemin adamı, gazeteci müsveddesi bizim hakkımızda bir şeyler söylüyor. Biz, satılık bir parti değiliz. Haini yanlış yerde arıyorlar. Kalemini satan şerefsizlerden olmadan ‘milletin parası ile millete siyaset yapılmaz’ diyen Muhsin Yazıcıoğlu’nun izindeyiz. Bizi satın alacak parayı daha Merkez Bankası basmadı. Önce gazeteciliği öğrensin. Dün küfür ediyordun, bugün tarafını değiştirdin. Biz Anadolu ateşimizi yaktık. Bundan sonra da meydanlarda olacağız. Bizde vefa önemlidir. Satılık teşkilat da yok, oy da yok. Olsa başka yerlerde olurduk. Genel Merkez yetki verdi seçime girdik. Adayımızı açıkladık sonuna kadar meydanlarda olacağız.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim