Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 11 Mart’ta başlayan 2015 yılı 1.Dönem Eğitim Programı, bugün ‘Beden Dili’ Eğitimi ile devam edecek. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak eğitimi Gülbeniz Akduman verecek.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1.Dönem Eğitim Programı kapsamında düzenlenene eğitimler sürüyor.

EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Program kapsamında bugün ‘Beden Dili’ Eğitimi düzenlenecek. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak eğitimi Gülbeniz Akduman verecek.

HANGİ KONULAR İŞLENECEK?

Saat 16.00’a kadar sürecek eğitimde ‘Beden Dilinin Etkin Kullanımı (100 farklı beden duruşu ve anlamlarının paylaşımı),Beden Dilinde Ellerin Etkin Kullanımı, Güvenli ve Etkili Beden Duruşu Nasıl Olmalı? Beyin Temelli Beden Dili Yönetimi, İkna Edici Beden Dili Kullanımı Yöntemleri, Beden Dili İletişiminde Anahtarlar’ konuları işlenecek.

EĞİTİMLERE İLGİ YOĞUN

2015 yılı 1.Dönem Eğitim Programı, 11 Mart’ta düzenlenen 5N 1K Etkin İletişim Eğitimi ile başlamış, 18 Mart’ta gerçekleştirilen Pazarlama Eğitimi ile devam etmişti. Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’nun katıldığı 5N 1K Etkin İletişim eğitimi ve Serkan Usta’nın katıldığı Pazarlama Eğitimine üyelerin ilgisi de yoğun olmuştu.

KİŞİSEL GELİŞİM VE TİCARET HAYATINA KATKI SAĞLIYOR

Düzenlenen eğitimlerin gerek kişisel gelişime gerekse ticaret hayatına büyük katkı sağladığına dikkat çeken ÇTSO Yetkilileri, eğitimlerin 13 Mayıs’a kadar devam edeceğini hatırlatırken, tüm üyeleri eğitimlere katılmaya davet etti.

GÜLBENİZ AKDUMAN KİMDİR?

1977 yılında İstanbul’da doğdu. Arel Koleji’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Jeofizik Mühendisliği Bölümü’nden 2000 yılında mezun oldu. İş hayatını öğrenebilmek amacıyla lise yıllarında Topkapı Saray’ında gönüllü turist rehberliği yaptı. Üniversite yıllarında ise Türk Hava Yolları’nın farklı birimlerinde görev aldı. Marmara Üniversitesi İşletme, Yönetim ve Organizasyon yüksek lisans ve ardından Yönetim ve Organizasyon, İnsan Kaynakları Yönetimi dalında doktora eğitimini tamamladı.1994 yılında Topkapı Sarayı ile başlayan iş yaşamında, sırasıyla Türk Hava Yolları, Havaş, Avea, Turkcell Superonline, Doğanonline ve DeFacto’nun çeşitli yöneticilik kademelerinde görev aldı. Danışman ve eğitmen olarak farklı sektördeki firmalara hizmet verdi. 2000 yılından beri çalıştığı tüm kurumların bünyesinde kişisel ve yönetsel gelişim konularını kapsayan eğitimler verdi, iç eğitmenler yetiştirdi. Son olarak DeFacto Perakende Mağazacılık firmasında İnsan Kaynakları’nda 2,5 yıl Eğitim ve Mutluluk Müdürü olarak görev aldı.

ÇEŞİTLİ KİTAPLARI BULUNUYOR

Çalışan İlişkileri Yönetimi kapsamında Türkiye’de bir ilk olan ve Harvard’da ders olarak uygulanan “Mutluluk Yönetimi” projesini Mutluluk departmanını bizzat kurup yöneterek hayata geçirdi. Bu projeyle 2 yıl üst üste ödül aldı. Bu konuda edindiği deneyimlerini yazdığı “Mutluluk Müdürü” adlı kitabı 2013 yılında basıldı. Eğitimlerin daha akılda kalıcı, katılımcı aktif ve efektif uygulanması amacıyla Zeki Yüksekbilgili ile yazdığı Eğitim Oyunları kitabı 2014 yılında basıldı. Eğitim Oyunları kitabında yer alan oyunların tamamı yazarların kendi uyguladığı, uygulaması kolay, anlaşılabilir ve somut sonuçlar çıkarılabilir olduğu için değerli insan kaynakları uzmanları ve eğitmenlerden yoğun ilgi gördü ve yeni oyunlar için gelen yoğun talep üzerine Eğitim Oyunları 2 hazırlandı ve 2015 yılında basıldı. Kişisel deneyim ve bilgilerini paylaşmak ve arttırmak amacıyla yazarlık yapmanın yanında, İnsan Kaynakları, Yönetim-Organizasyon, Kişisel ve Yönetsel Gelişim konularında eğitim ve danışmanlık hizmeti vermektedir.
Editör: TE Bilisim