Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısı ile düzenlediği mahalle iftarlarının yedincisi Veliköy Mahallesi’nde düzenlendi. Eski Cami ve Yeni Cami yanında düzenlenen iftara Veliköy sakinlerinin ilgisi yoğun oldu.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları Yıldırım Beyazıt, Kızılpınar, Fatih, İstasyon, Fevzipaşa ve Bağlık Mahalleleri’nin ardından önceki akşam Veliköy Mahallesi’nde düzenlenen iftar ile devam etti.

MAHALLELİ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Veliköy Mahallesi’nde bulunan Eski Cami ve Yeni Cami yanında düzenlenen sokak iftarına mahalle sakinleri büyük ilgi gösterirken, iftara Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak ile vatandaşlar katıldı.

“VATANDAŞIMIZ İLE BİR ARAYA GELİYORUZ”

Veliköy Mahallesi’nde düzenlenen iftarda vatandaşlara yemeklerini ikram eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kuracağımız iftar sofraları ile halkımız ile birlikte olmaya devam ediyoruz. İlk mahalle iftarımızı Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, ikincisini Kızılpınar Mahallemizde, üçüncüsünü Fatih Mahallemizde dördüncüsünü İstasyon Mahallemizde beşincisini Fevzipaşa Mahallemizde ve son olarak da Bağlık Mahallemizde düzenlemiştik. Bu akşam da Veliköy Mahallesi sakinleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftarımıza Veliköy Mahallesi sakinlerimizin katılması, gönüllerin bir olması bizleri son derece mutlu etti” dedi.



YARIN CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE DÜZENLENECEK

İftara katılan Veliköy Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Akay, Pazar günü (yarın) Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarlarını açacaklarını belirterek, “12 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda düzenleyeceğimiz iftar sofralarımıza tüm Cumhuriyet Mahallesi sakinleri davetlidir” dedi.

ÇARŞAMBA SON İFTAR SOFRASI KURULACAK

Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Kızılpınar Mahallesi, Fatih Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi, Bağlık Mahallesi ve Veliköy Mahallesi’nde verilen iftarların ardından Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları 12 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda, 13 Temmuz Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Hacı Fahri Zümbül Camii önünde verilecek. Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarları 15 Temmuz Çarşamba günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Uğur Dershanesi önünde verilecek iftar ile sona erecek.
Editör: TE Bilisim