Çerkezköy Bakış-Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, kent genelinde LGS Sınavı’nın yapıldığı toplam 26 okulun önünde öğrenciler ve veliler için stantlar kurdu. Sınava giren adaylara su, kalem ve silgi dağıtılırken, okul önlerinde çocuklarını heyecanla bekleyen velilere de su, kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu.


“GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Çerkezköy Belediyesi’nin eğitime büyük önem verdiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu eğitim-öğretim döneminde Belediyemiz bünyesinde Halk Akademisi kurduk ve LGS Sınavına hazırlanan öğrencilerimize katkı sağlamaya çalıştık. Mahalle Evlerimizde oluşturduğumuz bilgisayar odaları ve kütüphanelerle de öğrencilerimizin gerek sınavlara hazırlanmaları gerekse ödev ve araştırmalarını yapabilmelerine imkan sağladık. Atatürk Kültür Merkezimizde de gençlerimizin rahat ve istedikleri kaynaklara ulaşabilecekleri bir ortam sağlamak adına Etüt Merkezimizi kurduk. Biz her zaman gençlerimizin yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.


Belediye Başkanı Vahap Akay açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “LGS Sınavı’na giren öğrenci kardeşlerimiz bu süreçte çok çalıştılar. Biz de onları ve ailelerini yalnız bırakmak istemedik. Sınava giren evlatlarımıza kalem ve silgi dağıttık, ayrıca öğrencilerimize ve onları bu sıcakta dışarıda heyecanla bekleyen velilerine, kek, meyve suyu ve su ikramında bulunduk. Çocuklarımızın sınavdan iyi puan alıp istedikleri okula yerleşmelerini temenni ediyorum” dedi.
 

Editör: TE Bilisim