Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın nisan ayında yapılacak ilçe kongresi öncesinde delege seçimine Veliköy Mahallesi’nden başlandı. Veliköy Mahallesi’nde mevcut ilçe başkanı Engin Camcı’nın başkan adaylığında Beyaz Liste kazandı. Beyaz liste 41 oy alırken, mavi liste ise 20 oy aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın delege seçimi başladı.

VELİKÖY’DEN BAŞLANDI


Açıklandığı gibi delege seçimine Veliköy Mahallesi’nden başlandı. Dün İlçe Teşkilatı’na kurulan sandıkta Veliköy Mahallesi’ndeki CHP’li üyeleri saat 15.00-17.00 arasında oy kullandı.


İKİ LİSTE YARIŞIYOR


Delege seçiminde mevcut ilçe başkanı Engin Camcı’nın başkan adaylığında Beyaz Liste ile İlçe eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Barış Erdoğan’ın başkan adaylığındaki Mavi Liste yarışıyor.

BİRLİK-BERABERLİK MESAJI


Oy kullanma işlemi öncesinde Beyaz Liste’nin başkan adayı, mevcut ilçe başkanı Engin Camcı ile Mavi Liste’nin adayı, İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdoğan objektiflere birlik-beraberlik mesajı verdi. Engin Camcı ile Barış Erdoğan, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak seçimlere ilgi gösteren tüm üyelere teşekkür etti. 

SANDIKTAN BEYAZ LİSTE ÇIKTI


Oy kullanma işlemi saat 17.00’da tamamlandı. Oy kullanma işleminin sona ermesi ardından sayıma geçildi. Veliköy Mahallesi’ndeki 82 üyeden 62’si sandık başına gitti. Kullanılan 62 oydan biri geçersiz sayıldı. Sandıktan Beyaz Liste’nin delegeleri çıktı. Beyaz liste 41 oy alırken, mavi liste ise 20 oy aldı.

İŞTE BEYAZ LİSTENİN DELEGELERİ


Sandıktan çıkan beyaz listede kongre delegesi olarak Adem Karagöz, Bilgin Ürkmez, Ersan Albayrak, Fuat Engin, Kani Kurt, Sebahat Karakaş, Sedat Çamurlu, Serdar Ürkmez ve Tevfik Kurter yer alırken, önseçim delegesi olarak da Adnan Karakaş, Ahmet Ataman, Ali Akar, Ali Yavuz, Beste Özlem Erdil, Faruk Uygun, Güray Dönmez, Karaali Çakır, Levent Kirez, Mehmet Albayrak, Mustafa Aras, Oğuz Yavuz, Recep Ali Dürü, Saray Ersoy, Selahattin Çiçek ve Tayip Var yer aldı.

MAVİ LİSTEDE KİMLER VARDI?


Beyaz listeye karşı yarışan mavi listede ise kongre delegesi olarak Emine Durmaz, Ersan Albayrak, Faik Var, Faruk Uygun, Hatun Kaya, İrfan Kurt, Mehmet Baykuş, Mehmet Gürses ve Senayi Demir yer alırken, önseçim delegesi olarak da Ahmet Durmaz, Ali Akar, Aykuy Doyran, Behçet Avlar, Bekir Yetim, Dursun Kara, Fuat Engin, Hikmet Gül, İlhan Kurt, Nurettin Dilburun, Recep Gezer, Selçuk Köknel, Songül Kaltan, Şengül Engin, Şerif Çelik ve Talip Var yer aldı.

SEÇİM HEYECANI HAFTA SONU DA SÜRECEK


Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda bugün ve yarın da seçim heyecanı yaşanacak. Bugün saat 13.00-17.00 arasında Gazi Osman Paşa Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Bağlık Mahallesi ile Fevzipaşa Mahallesi’nin delegeleri seçilecek. Yarın 13.00-17.00 saatleri arasında ise Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Fatih Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi ile Kızılpınar Mahallesi’nin delegeleri belirlenecek. 

256 DELEGE SEÇİLECEK


Her bir mahalle için seçilecek toplam 256 delege 9-24 Nisan tarihleri arasında yapılacak ilçe başkanlığı seçimi için oy kullanacak.
Editör: TE Bilisim