Çerkezköy Bakış -  Antalya’da 7-13 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen 9. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda Genç Bayanlar kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya alan Beyzanur Pehlivan Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

“GÜMÜŞ MADALYA ALARAK ÇERKEZKÖY’E DÖNDÜM”

Pehlivan, “Antalya’daki turnuvada 55 kilo Genç Bayanlar Kategorisi’nde mücadele ettim. Birbirinden güçlü ve iddialı rakipler ile çekişmeli maçlar oynadık ve finale kadar yükseldim. Finalde yaşadığım talihsizliklerden dolayı gümüş madalya alarak Çerkezköy’e döndüm. Turkish Open Turnuvalarında Çerkezköy’den ilk gümüş madalya ile dönen sporcuyum” dedi.

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONASI

En büyük hedefinin bu sene Bulgaristan’da düzenlenecek olan Gençler Taekwondo Şampiyonası’da A Milli Takım forması ile Türkiye’yi temsil etmek olduğunu belirten Beyzanur Pehlivan, “Turnuvaya katılabilmek ve Milli Takım kafilesinde yer alabilmek için çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. İnşallah bu hedefime ulaşarak, Dünya Şampiyonası’na katılır ve bayrağımızı göndere çektiririm. Eğer Dünya şampiyonasına katılırsam Bulgaristan’daki müsabakalarda Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı tribünde görmek isterim” ifadelerine yer verdi.

Pehlivan, kendisine destek olan ailesi ve Çerkezköy Oğuz Güzel Spor Kulübü Derneği hocalarına, takım arkadaşlarına teşekkür etti.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Çerkezköy adına mücadele eden sporcuların başarıları ile her zaman gurur duyduklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Beyzanur son yıllarda adından söz ettiren, elde ettiği başarılar ile ailesini, bizleri gururlandıran bir sporcu. İnşallah hedeflerine, hayallerine ulaşır. Kendisini başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedikten sonra, Beyzanur’un Bulgaristan’daki turnuvaya katılması halinde tribünde destek olmak için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

Editör: TE Bilisim