Çerkezköy Bakış- BİK Müdürü Sabri Karakaya, “Baba ailenin,  gazi ise vatanın temel direğidir” diyerek, Sayın Valimiz Aziz Yıldırım’ın böyle anlamlı bir günde bir gazi ailesini ziyarette kendisine görev tevdi etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Karakaya, “Vatanımızın var olması için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Devlet ve millet olarak her zaman gazilerimizin ve şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin yanlarında oluyoruz. Bu vesile ile gazi Süleyman Çitfçi ağabeyimizin şahsında tüm gazilerimizin Babalar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın şahsında BİK Müdürü Sabri Karakaya’ta teşekkür eden gazi Süleyman Çiftçi de, “Babalar günü dolayısıyla evimize kadar gelerek Babalar Günü’nü kutlayan müdürümüze teşekkür ediyorum. Ben de sayın Valimiz ve müdürümüz başta olmak üzere il protokolümüzdeki müdürlerimizin Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.

BİK Müdürü Karakaya, ziyarette gazi Süleyman Çiftçi’ye Vali Yıldırım’ın hediyeleri ile Basın İlan Kurumu prestij eserlerinden olan “15 Temmuz Manşetler” kitabını hediye etti.

Editör: TE Bilisim