Çerkezköy Bakış - "Şartları taşıyan ihtiyaç sahibi hanelere biner lira destek vereceğiz"  yönündeki Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un açıklamasının ardından Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı önünde yoğunluk oluştu. Bin lira verileceğini duyanlar, vakfın bulunduğu Hükümet Konağı önünde beklemeye başladı.
Vatandaşların cep telefonlarına ''Korona salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Düzenli Merkezi Yardım alan ailelere verilecek olan bin lira için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuru yapılmayacaktır. Ödemelerin kimlere ve hangi tarihte yapılacağı belli olduğu zaman tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Vakfa gelmenize gerek yoktur. Evde kalın'' mesajı atılmasına rağmen gelmeye devam edildiği görüldü. Paranın ödeneceği günü, bu yardımı almaya hak kazananlara mesaj ile bildirileceği öğrenildi.
Kalabalığın artmasıyla birlikte poliste güvenlik önlemlerini artırdı. Bir süre sonra ise vatandaşlar evlerine geri döndü.

Editör: TE Bilisim