Çerkezköy Bakış- Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları birlik ve beraberlik duyguları içerisinde devam ediyor.
Bu yıl ilki Bağlık Mahallesi’nde, ikincisi ise Fatih Mahallesi, üçüncüsü Cumhuriyet Mahallesi’nde, dördüncüsü Yıldırım Beyazıt Mahallesinde, beşincisi Veliköy Mahallesinde kurulan mahalle iftarları, 22 Nisan Cuma akşamı kısa süre önce 3 mahalleye bölünen Kızılpınar’da, yedincisi ise 23 Nisan Cumartesi günü İstasyon Mahallesinde binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Mahalle iftarlarında, aynı sofra etrafında hep birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi ve sohbetler yapıldı.

“AYNI SOFRA ETRAFINDA BULUŞTUK”

Kızılpınar Kapalı Pazar yeri önünde kurulan iftar sofrasına Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Meclis Üyeleri ve 3 bine yakın vatandaş katıldı. İftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarımıza pandemi nedeni ile ara vermiştik. 2 yıllık aranın ardından bu yıl mahalle iftarlarımıza Bağlık, Fatih, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt ve Veliköy Mahallelerimizin ardından Kızılpınar ve İstasyon Mahallelerimiz ile devam ettik. Her iki mahallemizde de hemşerilerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık, istek ve şikayetlerini dinledik.” dedi.

“KATKIDA BULUNAN FİRMALARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Akay, “Kızılpınar’da düzenlediğimiz mahalle iftarına katkıda bulunan Ak-İş Hafriyat firmasına ve İstasyon Mahallesindeki iftara katkı sunan Joyce ve Net Organizasyon firmalarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim