Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çerkezköy’de yarın gündüz çocuklar için ‘Kahraman Can’ isimli çocuk oyunu, akşam da sanatseverler için ‘Eski Fotoğraflar’ isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çerkezköy’de yarın 11.00 ve 14.00 saatlerinde Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda çocuklar için ‘Kahraman Can’ isimli çocuk oyunu sahnelenecek. Yine aynı günün akşamı saat 20.00’da ise ‘Eski Fotoğraflar’ isimli tiyatro oyunu sanatseverler için sahnelenecek.

2 OYUN DAHA SAHNELENECEK


Etkinliklerin devamında 29 Mart Salı günü saat 20.00’da ‘Müziksiz Evin Konukları’ adlı tiyatro oyunu canlandırılacak. Komedi türündeki bu oyun da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek. Mart ayının son etkinliği ise 31 Mart Perşembe günü gerçekleşecek. Yine saat 20.00’da da ‘Yetersiz Bakiye’ isimli tiyatro oyunu izleyici ile buluşacak.

ÇOCUKLARLA BULUŞACAK


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın Mart ayı etkinlik takvimi kapsamında Çorlu’da da “Balıkçı ve Sihirli Deniz Kabuğu” adlı çocuk tiyatro oyunu, 27 Mart Pazar günü 11.00 ve 14.00 saatlerinde çocuklarla buluşacak. Cahit Kaşıkçılar’ın yazıp yönettiği, hem eğlendirici hem de öğretici çocuk tiyatro oyunu Balıkçı ve Sihirli Deniz Kabuğu için davetiyeler Çorlu Belediyesi Ana Hizmet Binası’nın altında bulunan tiyatro gişesinden ücretsiz olarak temin edilebilecek.

AKŞAM DA FARKLI OYUN SAHNELENECEK


Aynı günün akşamında saat 20.00’da da “Enver Aysever’le Aykırı Kumpanya”, Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde sahnelenecek. Ülke çapında bugüne kadar binlerce seyirciyle buluşan, Enver Aysever’in yazıp yönettiği, yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan müzikli gösteri “Enver Aysever’le Aykırı Kumpanya” için giriş davetiyeleri Çorlu Belediyesi Ana Hizmet Binası’nın altında bulunan tiyatro gişesinden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.
Editör: TE Bilisim