Kendi imkanları ve çevresindeki hayırseverlerin katkıları ile engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye alan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, son aldığı 3 adet manuel tekerlekli sandalyeyi de derneğe teslim etti. Tekerlekli sandalyeler talep doğrultusunda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

3 MANUEL TEKERLEKLİ SANDALYE TESLİM EDİLDİ

Süheyla Usta’nın kendi imkanları ve çevresindeki yardımseverlerin katkıları ile aldığı 3 adet manuel tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere dün saat 14.30’da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne teslim edildi. Yaklaşık bir yıldır ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kendi imkanları ve çevresinin katkıları ile tekerlekli sandalye bağışı yapan Süheyla Usta, “Son aldığımız 3 manuel tekerlekli sandalye ile yaklaşık bir yıllık zaman zarfında 19 tekerlekli sandalyeye ulaştık” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisine katkı sağlayan ve destek olan herkese teşekkür eden Süheyla Usta, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini kaydetti.

BAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

Engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalyenin önemine dikkat çeken Süheyla Usta, ilçedeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanması için bundan sonra da çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Süheyla Usta’nın derneğin ve dernek üyelerinin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Sakine Varlık da kendisine ve katkısı bulunan hayırseverlere teşekkür etti. Varlık, derneğe teslim edilen tekerlekli sandalyeleri talepler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim