Çerkezköy Bakış - Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva, mahalle buluşmalarının 7. toplantısını Yıldırım Beyazıt Mahallesinde gerçekleştirdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı mahalle buluşmasında ilk konuşmayı AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök yaptı.

“ÇIKIP MASAL ANLATIYOR”

Daha önceki açıklamalarında olduğu gibi yine Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakının CHP’li adayı Vahap Akay’ı eleştiren Kök, “Çıkmış meydanlarda bir şeyler söylüyor. İnanın ben ne dediğini anlamıyorum. Çıkıp masal anlatıyor. Devletin yatırımlarına yancılık yapıyor. Büyükşehir’in yapmaya çalıştığı birçok yatırımı kendisi yapmış gibi anlatıyor. Kendi yaptıklarını anlatamıyor. Çünkü Çerkezköy’e yaptığı hiçbir şey yok. Ne yaptı biliyor musunuz? 5 yılda yandaşlarını zengin etti. Çerkezköy de bir çiçekçi var 15 metrekare bir dükkânda, maşallah çiçekçi değil her şeyi yapıyor. Çerkezköy’e 1,5 yılda 2,5 milyon fatura kesmiş. Yine böyle doğrudan temin yolu ile fatura kesen arkadaşlar var, anlayamıyoruz. En fazla fatura kesene göre meclis listesinde sıralamış. Meydanlarda masal anlatmayı bırak, çık meydanlarda vatandaşlara bunları açıkla, bunların hesabını ver. Çık delikanlı gibi devletin ve başkalarının yaptığı yatırımlara yancılık yapmayı bırak çık de ki ben Yıldırım Beyazıt Mahallesinde düğün salonu yaptım. Meydanlara çıkıp masal anlatmaktan başka bir şey yapmıyor. Çıkıp diyor ki 5 yılda Çerkezköy mutlu oldu. Çerkezköy 5 yılda mutlu mu oldu arkadaşlar. Hayır.  2017 yılında tek yön uygulamasına geçti. Soruyorum bu Çerkezköy’de uygulamadan memnun olan kimseyi görmedim ben. Belediyeye kesilen faturaları inceliyoruz. Yazıyor ki, memnuniyet anketi. Sizin bu anketlerden haberiniz var mı? Kesilmiş faturalar bol bol. Yine buradan sesleniyorum, CHP’li belediye başkanı masal anlatmayı bırak! Çerkezköy Belediyesinin yaklaşık 600 milyonluk bütçesini nelere harcadın bunları anlat” dedi.

“BU SEÇİM BİR İMTİHAN SEÇİMİDİR”

Ardından vatandaşlara hitap eden ve Cumhur İttifakının kuruluş sürecini anlatan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, “Yaklaşık 2 yıl önce 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Türkiye’de bir beka sorunu olduğu ortaya çıkmıştır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli bir araya gelerek Cumhur İttifakını ortaya koydular. Bu seçimin beka ile ne alakası var diyenlere buradan sesleniyoruz. Türkiye ve İslam düşmanları ağzını açmışlar Cumhur İttifakının bu seçimde başarısız olmasını bekliyorlar. Ülkemizi Suriye, Arakan durumuna düşürmek isteyenler var. Allaha şükür biz yüce bir milletiz. Çerkezköy büyüyor dostlar ama yollarımız daralıyor, kullanılmayan bisiklet yolları yapılıyor. Çerkezköy büyüyor fakat pazar yerimiz küçülüyor. Çerkezköy’ün paraları çarçur ediliyor. 10 yıl sonra 500 bine nüfusunun dayanması planlanan Çerkezköy’de her şey daraltılarak küçültülüyor. Büyükşehir belediye başkanı çıkıp diyor ki yaptıklarımızı göremiyoruz. Evet yapamadıklarınızı bizler çok iyi görüyoruz. Yarım kalan işleri görüyoruz. Bu milletin parası ile bu milletin gözünün boyandığını, üç beş konser ile bu milletin kandırılmaya ve avutulmaya çalıştığını görüyoruz. Bu seçim bir imtihan seçimidir. Safları sık tutma seçimidir.” dedi.

“1 NİSAN SABAHI BU ARKADAŞI NALBURA GÖNDERECEĞİZ”

Mahalle toplantısında son konuşmayı Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva yaptı. “Biz bu davaya yemin edip baş koyduk. Bu yolumuzdan da dönmeyeceğiz. Bizim iş ve aş problemi olmayan Çerkezköy hayalimiz var. Yolların alt geçit, üst geçit ve yaşanabilir bir Yıldırım Beyazıt olmaya hazır mıyız? Sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece bizim sırtımız yere değmeyecektir. Gençler özellikle sizlere sesleniyorum. Halı sahaları ve gençlik merkezi ile buluşacak Yıldırım Beyazıt’a hazır mıyız? Çerkezköy’de değişim başladı. Yükselen bu ses zaferin ve cumhurun sesidir. 5 senede 5,5 katrilyon bütçe Çerkezköy Belediyesi’nde ne oldu. İnşallah bu sorunun cevabını sizler 31 Matta sandıkta vereceksiniz ve 1 Nisan sabahı bu arkadaşı nalbura göndereceğiz. Siz bunun hesabını 31 martta vereceksiniz. İnşallah. Arkadaşlar halk cebine dokunsun ister. Bizim 2 dönem Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığımız var. Biz bu zaman diliminde defalarca arkadaşa dedik ki gel şu su fiyatlarını düşürelim. Ama nerde maalesef. Bu arkadaşımız 3,5 sene Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile kavgalıydı. Neden, egosu yüzünden. Neden inatlığı yüzünden. Sen 170 bin kişi için burada belediye başkanı olduysan egonu ayaklarının altına almayı bileceksin. Size söz veriyorum 1 Nisan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile geldiğimiz gün su fiyatlarını yüzde 50 düşüreceğiz. Ben arkadaşa her mitingde 1 buçuk katrilyon parayı ne yaptın diye soruyorum ancak cevap alamıyorum. Yol yaptın mı diyorum, park yaptım diyor. Altyapı yaptın mı diyorum, park yaptım diyor. Az önce kızımız geldi ve park istedi. Sen yaptığın parklar ile övünüyorsun. Yıldırım Beyazıt’ta kızımız gelmiş park istiyor. Nerede bu parklar lütfen biri çıkıp açıklasın. Şu anda son 3 günü. Cumartesi orada olma şansı yok, pazar günü onu oradan siz yolluyorsunuz, pazartesi günü de doğru nalbura. Arkadaşlar bugün isim vermek istemediğim bir arkadaşıma gidip bizim fotoğraflarımızı Facebook hesabından paylaştığı için o fotoğraflarını kaldır yoksa dükkanını mühürlerim demişler. Bırak 3 gün mühürlesinler bu arkadaşlar şu anda korkutma ile geçiriyorlar günlerini. Bu arkadaşım egolu dedim bundan sonra da her mitingimde söyleyeceğim. Parmak izi ile açılan bir asansör yaptırdı. Böyle bir ego olamaz. Kimden kaçıyorsun. Halkın oyu ile geldin, kimden kaçıyorsun. Veremeyecek hesabın var ki kaçıyorsun. Hep diyoruz ya park yaptılar diye, Tepede 4 milyon faturalı bir park yaptılar. Paralarımız çarçur ediliyor. Bizde kalkıp bir araştırmasını yaptık. Aynı parkı 800 bin TL ile biz yapabiliyoruz. Bu arkadaşlarımız 4 milyon Çerkezköy Belediyesine fatura kestiriyorlar. Böyle bir belediye ve zihniyet bizleri 5 yıldır yönetiyor.
Şimdi arkadaşlar, bu arkadaş bizim danışmanlarımıza takmış. Çıkmış her yerde senin danışmanların var diyor. Var Allah’a şükür. Bizim danışmanlarımızın parasını biz veriyoruz da senin Muğla’dan getirttiğin ithal danışmanların parasını kim veriyor? Belediye veriyor belediye. Bende diyorum ki çık açıkla ama halen yok. Son 3 günleri kaldı ben bekliyorum açıklayacaklar.”dedi.

Editör: TE Bilisim