Eğitim Bir-Sen Kapaklı Şubesi üyeleri, hafta sonu düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Programa geniş katılım yaşanırken, Eğitim Bir-Sen Tekirdağ İl Başkanı Ferruh Topuz yaptığı konuşmada Eğitim Bir-Sen sendikasının iyilik sendikası olduğunu ifade etti.

Çerkezköy Bakış - Eğitim Bir-Sen Kapaklı Şubesi üyeleri hafta sonu düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.
GENİŞ KATILIM YAŞADI
Cumartesi günü saat 14:00’da Aksu Cafe’de düzenlene yemek programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Eğitim Bir-Sen Tekirdağ İl Başkanı Ferruh Topuz, Eğitim Bir-Sen Kapaklı İlçe Başkanı Bayram Akarca ve çok sayıda sendikalı öğretmen katıldı.
“BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Programın gecikmeli başlamasının ardından ilk olarak Eğitim Bir-Sen Tekirdağ İl Başkanı Ferruh Topuz konuşma yaptı. Sendika faaliyetlerinden bahseden Başkan Topuz, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen sendikasının büyük bir aile olduğunu vurguladı. Topuz, “Memuriyette 1 milyona, eğitim camiasında ise 350 bin üyeye dayanmış sendikayız. Bizler iyilik sendikalısıyız.  Görüşü ne olursa olsun, ister bizimle aynı düşüncede olsun ya da olmasın. Haksızlığa uğrayan kim varsa onun yanında oluruz. 1992’den bu yana sendikacılıktan öte memuriyette de eğitim camiasında hep haklı tarafta yer aldık.” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
İl Başkanı Ferruh Topuz’un ardından kürsüye gelen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim