Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Opet World Corporate Golf Challenge’da Bony Socks takımı zafere uzandı. Turnuvanın ödül törenine katılan Bony Tekstil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gülkaya, Bony Socks takımı oyuncularının sevincine ortak oldu.

22 yıllık geçmişe sahip World Corporate Golf Challenge’ın (Dünya Şirketlerarası Golf Turnuvası) Türkiye ayağı OPET World Corporate Golf Challenge’da şampiyonluğu Fikret Öztürk ve Ali Gong’tan oluşan Bony Socks kazandı.

İKİ OTOKAR TAKIMI DA KÜRSÜDE

Matrix Travel’ın hayata geçirdiği ve dördüncü yılı geride bırakan çekişmeli turnuva, tarihlerinde Belek’te Regnum Carya Golf-Spa Resort ev sahipliğinde, Carya ve National sahalarında oynandı.

30 TAKIM KATILDI

2015 yılında olduğu gibi yine Opet’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvada 26 farklı kurumdan 30 farklı takım iki gün boyunca şampiyonluk için ter döktü. İlk gün National Golf Kulübü’nde ikinci gün ise Regnum Carya Golf Kulübü’nde oynanan turnuvada her takımdan iki oyuncunun iki raund sonunda elde ettiği stableford net skorların toplamı birinciyi belirledi.

BONY SOCKS ŞAMPİYON OLDU

60 oyuncunun mücadelesinde Opet Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ile Ali Gong’dan oluşan Bony Socks ilk raund 70, ikinci raund ise 83 puan toplayarak toplamda 153 puan ile zirveye çıktı. Şampiyonu toplamda 145 puan (67-78) elde eden Caner Tuna ile Erol İslamoğlu’nun yer aldığı Otokar-3 takımı izlerken Hüseyin Demirağ ve Richard Özatacan’dan kurulu Otokar-1 takımı ise 130 puan (67-63) ile üçüncü oldu.

ŞAMPİYON EKİP PORTEKİZ YOLCUSU

Turnuvada dereceye girenlere ödülleri Regnum Carya Golf Kulübü’nde düzenlenen tören ile verildi. Dağıtılan iki özel ödülden “En Uzun Vuruş Ödülü”nü altıncı çukurdaki vuruşu ile Elif Koraltan alırken “Bayrağa En Yakın Vuruş Ödülü”nü ise 3.76 metre ile Kristina Özsoy elde etti. İki isme ödüllerini Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit takdim etti. Opet World Corporate Golf Challenge Türkiye’nin bu yılki birincisi Bony Socks, 21-26 Haziran tarihleri arasında Portekiz’in Cascais kentinde düzenlenecek World Corporate Golf Challenge Dünya Finali’nde 36 ülke ile yarışarak Türkiye’yi temsil edecek.
Editör: TE Bilisim