Toplamda 16 bin 500 ağacı doğa ile buluşturan fabrika, çevre dostu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Çerkezköy Bakış - Eski Çerkezköy yolu üzerinde bulunan ağaçlık alanda düzenlenen fidan dikim törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ile Enver Bayram, BSH Türkiye, Ortadoğu, Afrika ve BDT Bölgesi Bulaşık Makinesi Ürün Grubu Başkan Yardımcısı Süreyya Olam ve fabrika personeli katıldı.
 

“ÇEVREYE DUYARLIYIZ BUNUNLA GURUR DUYUYORUZ”

Ağaç dikme programının açılış konuşmasını BSH Türkiye, Ortadoğu, Afrika ve BDT Bölgesi Bulaşık Makinesi Ürün Grubu Başkan Yardımcısı Süreyya Olam yaptı. Çerkezköy’de 16’ncı defa fidan dikme töreni düzenlediklerini belirterek, “Yasalara ve Birleşmiş Milletler Evresel Beyannamesi uyarak insan haklarına ve çevreye sorumluluk duymayı bir sosyal görev olarak kabul ediyoruz. Bu görev kapsamında ürettiğimiz ürünlerde sürekli kaynakları verimli kullanma yolunda çevreye saygı duyma konusunda çalışma yapıyoruz. Ürettiğimiz ürünlerde enerji verimliliğine fokus oluyoruz. Son 15 yılda yüzde 50’ye varan enerji ve su tasarrufu sağladık. Bu ağaç dikme etkinliğimizde çevreye duyduğumuz sorumluluğumuz. 16 yıldır yapıyoruz ve gurur duyuyoruz. Katılımcı herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


 

TEŞEKKÜR ETTİ

BSH Türkiye, Ortadoğu, Afrika ve BDT Bölgesi Bulaşık Makinesi Ürün Grubu Başkan Yardımcısı Süreyya Olam’ın ardından Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da kısa bir konuşma yaptı. Bayram, “Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ağaçlandırma etkinliğinde emeği geçenlere de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Genç başkanımız Vahap Akay’da bir ağaç candır projesi kapsamında Çerkezköy’ü yeşillendirme çalışmaları var. Siz BSH firmasına da bu duyarlılığından dolayı teşekkürler.” diye konuştu.
 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından günün anlam ve önemine ilişkin katılımcılara şilt takdim edilirken, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Topluluğu tarafından kısa bir folklor gösterisi sergilendi.
 

1000 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Halk Oyunları gösterisinin ardından davetlilere ikramda bulunuldu. Kokteylin ardından hazırlanan 1000 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Editör: TE Bilisim