Çerkezköy Bakış - Sanayi kenti Çerkezköy ve Kapaklı’nın yanı sıra Saray’daki küçük işletmeler ve kobiler ile 600’ü sanayici olmak üzere 5 binin üzerinde üyesi bulunanÇerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim ve meclis üyelerinin belirleneceği seçimin Kasım ayında yapılması öngörülüyor. Seçimlere sayılı günler kalırken, adaylarda ortaya çıkmaya başladı.

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN 2 İSİM VAR

İş insanı Ömer Karadeniz veÇetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin adaylığını açıklarken, Rahmi Yılmaz’ın “mavi liste çalışmalarını sürdürüyor” yönünde yaptığı açıklamayla aday olduğunun sinyalini verdi. Gözlerin çevrildiği mevcut başkan Süleyman Kozuva’nın“şartlı” aday olmayacağını açıklaması ise heyecanı doruğa ulaştırdı.
Karadeniz, seçim çalışmalarını sürdürürken, Çetin, kim aday olursa olsun geri çekilmeyeceğini söyledi. Kozuva, “Yılmaz aday olursa adayım, değil se değilim” derken, Yılmaz ise Kozuva ve Çetin’in aday olmaması ve seçimlerin odada değil de, bir devlet okulunda yapılması şartıyla aday olmayacağını ifade eti. Yapılan açıklamalar oda seçimlerinin oldukça rekabet içinde geçeceğini gösterirken, seçim startının tüm adayların eylül ayı gibi vereceği tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim