Çerkezköy Bakış - Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Yılmaz Bulut’a ve Büyük Birlik Partisi’ne başarılar diliyorum. İnşallah seçimler barış ve kardeşlik içerisinde geçer ve kazanan Çerkezköy olur” ifadelerini kullandı.
Büyük Birlik kadrolarının artık yerel yönetimlerde söz sahibi olması gerektiğini belirten BBP Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bulut, “31 Mart yerel seçimlerine kendi adaylarımız ve amblemimiz ile giriyoruz. Çerkezköy’de yaşayan her iki kişiden birinin oyuna talibiz. İnşallah bu yerel seçimlerde şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bıraktığı emaneti tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de şahlandıracağız” dedi.
Toplum genelinde Büyük Birlik kadrolarına büyük teveccüh gösterildiğini fakat seçim günü gelince ‘Kazanamaz’ denilerek oy verilmediğini belirten Bulut, “Ekonomik kriz yüzünden perişan olan bir halk var. Gıda, sebze ve meyve fiyatları almış başını gitmiş. Bir tarafta mutlu bir azınlık, diğer tarafta necip Türk milleti var. Artık millet ekmeğinin derdine düşmüş durumda. Eski algılar yıkılıyor. Bu nedenle bu seçimde partimize olan teveccühünün oya dönüşeceğini, BBP’nin önüne konan engelleri, barajları yıkarak iktidara yürüyeceğine inanıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim