Çerkezköy Bakış - Edirne Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, merkezi Tekirdağ'da bulunan Trakya Kalkınma Ajansının Genel Sekreteri Mahmut Şahin'i makamında ziyaret etti.
Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli il ve ilçelerinin kitle iletişim araçlarının kullanılarak nasıl etkin bir şekilde tanıtılabileceği konusunun ele alındığı görüşmede Şube Müdürü Uğur Ülgen ve Edirne Yatırım ve Destek Ofisi Koordinatörü Işık Ocaklı da hazır bulundu.
İŞBİRLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ
Tekirdağ ve Kırklareli illerinin de Edirne Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğünün görev ve sorumluluk alanında bulunduğunu belirten Dişlioğlu, kurumsal olarak basın mensuplarının görevlerini kolaylaştırmanın yanı sıra bölgenin tanıtımı hususunda da etkin bir biçimde çalıştıklarını kaydetti.
Dişlioğlu, Trakya'nın uluslararası platformlarda daha etkin bir biçimde tanıtılabilmesi için ülkemizde görev yapan uluslararası basın mensuplarını çeşitli kültürel etkinliklere davet ettiklerini, bu hususta bazı kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaptıklarını belirtti.
“KOORDİNASYINA İHTİYAÇ DUYULUYOR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ise tanıtma işinin çok çeşitli alanları bulunduğunu ve pek çok kurum ve kuruluş tarafından yürütüldüğünü ifade ederek bölgenin tanıtımı hususunda bir koordinasyona ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
Görüşmede, Edirne Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ile Trakya Kalkınma Ajansının iş birliği yapabileceği hususlar tek tek ele alınarak, proje aşamasına geçilmesi yönünde fikir birliğine varıldı.

Editör: TE Bilisim