Çerkezköy Bakış - Evinde Çerkezköy Doğanspor’u ağırlayan Kapaklı Sitespor hem ligde ilk galibiyetini aldı hem de liderlik yolunda ilerleyen Çerkezköy Doğanspor’a ağır bir darbe vurdu.
 

İLK YARI 1-0

Tekirdağ Süper Amatör Liginde 6. haftada evinde Çerkezköy Doağanspor’u ağırlayan Kapaklısitesporrakibine ağır bir darbe vurdu. 5 haftadır istediği sonuçları alamayan Kapaklı Sitespor 6. Hafta karşılaşmasında istediği 3 puana ulaştı. Karşılaşmaya etkili Başlayan taraf olan ev sahibi ekip 38. dakikada Numan’ın attığı golle skoru 1-0’a getirdi. İlk yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Çerkezköy Doğanspor ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.
 

İKİNCİ YARI 2-0

İkinci yarıya daha istekli başlayan Çerkezköy Doğanspor, Kapaklı Sitespor kalesinde tehlikeli pozisyonlar yakalasa da bu çabasından sonuç alamadı. İkinci yarının büyük bir bölümünde oyun üstünlüğü elinde tutan Çerkezköy Doğanspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Kapaklı Sitespor ise zaman zaman bulduğu kontralardan maçın uzatma dakikalarına kadar sonuç alamadı. Karşılaşmanın bitmesine kısa bir süre kala 90+2’de Serkan Akyüz’ün golü ile skoru 2-0’a getiren Kapaklı Sitespor karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Çerkezköy Doğanspor 12 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi. Kapaklı Sitespor ise ligde ilk 3 puanıyla tanıştı ve 11. sıradaki yerini korudu. 

Editör: TE Bilisim