Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal, önceki gün Çerkezköy ve Kapaklı’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal, TESKİ Yatırım Planlama Daire Başkanı Kanan Güneş ile TESKİ Çerkezköy Şube Müdürü Ökkeş Çam ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Ziyarette Çerkezköy’de yapılan ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. TESKİ Genel Müdür Yardımcı İ.Feyzi Ünal, Kapaklı’da devam eden içme suyu sondaj kuyusu çalışma alanında da incelemelerde bulundu. Açılan içme suyu sondaj kuyuları ile Kapaklı’nın içme suyu sıkıntısının giderilmesi hedefleniyor.

TAHLİLE GÖNDERİLDİ

TESKİ’nin gerçekleştirmiş olduğu 13 adet içme suyu sondaj kuyusu projesi kapsamında, açılacak olan 13 adet içme suyu kuyusundan yalnızca biri olan Kapaklı’daki kuyunun çalışmalarının tamamlandığını belirten TESKİ Genel Müdür Yardımcı İ.Feyzi Ünal “Sondaj kuyusundan çıkan içme suyu numuneleri, tahlil yapılmak üzere hıfzıssıhha kuruluna gönderildi. Analiz edilen içme suyu değerleri standartlara uygun olduğu takdirde derhal Kapaklı’nın içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere TESKİ’nin Kapaklı’da bulunan ilgili su depolarına terfi edilecektir ve buradan da vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde ulaştırılacaktır” dedi.
Editör: TE Bilisim