Çerkezköy’deki bir caminin avlusunda uçucu madde alıp, çevreyi rahatsız eden gençler olduğu ihbarını alan polis ekipleri, zanlıları GBT sorgulamasına tabi tuttu. Sorgulamada, cinsel istismar iddiasıyla kesinleşmiş hapis cezası bulunan 21 yaşındaki Doğukan B., tutuklanarak Tekirdağ Açık Cezaevi’ne gönderildi.

Olay önceki akşam meydana geldi. Edinilen bilgilere göre: Bağlık Mahallesi’nde bulunan Fatih Camii avlusunda uçucu madde kullanarak çevredeki vatandaşlara rahatsızlık veren kişiler olduğu bilgisini alan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, olay yerine gitti.

GÖZALTINA ALINDILAR

Burada, alem yapan gençlerle karşılaşan polis ekibi, uyuşturucu madde kullandıklarını tespit ettiği gençleri gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar, daha sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürülerek, uçucu madde ve uyuşturucu testine testine tabi tutuldu.

TACİZDEN ARANMASI ORTAYA ÇIKTI

Polis’in gözaltına alınan şahıslar üzerinde yaptığı GBT sorgulamasında ise sürpriz bir durum ortaya çıktı. Zanlılardan 21 yaşındaki Doğukan B. İsimli şahısın, daha önceden cinsel taciz olayına karıştığı ve bu olay nedeniyle, kesinleşmiş 98 gün hapis cezası olduğu ortaya çıktı.

SAVCILIĞA SEVK EDİLDİ

Uyuşturucu madde kullanan diğer şahıslar, alınan ifadelerin ardından serbest bırakılırken, Doğukan B. isimli şahıs Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Gece geç saatlerde savcı karşısına çıkarılan Doğukan B., savcılık tarafından Tekirdağ Açık Cezaevi’ne gönderildi.
Editör: TE Bilisim