Çerkezköy Bakış - Olay, Saray’ın Ayaspaşa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre araları bir süredir açık olan ve boşanmak istediği iddia edilen Şeyda Ayyıldız, işe gittiği sırada sokak ortasında seyyar köftecilik yaptığı öğrenilen 12 yıllık eşi Hakan Yıldız ile karşılaştı. Bir süredir ayrı yaşadıkları iddia edilen ikili sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Hakan Ayyıldız, 4 çocuğunun annesi Şeyda Ayyıldız’ı bıçakladı. Talihsiz kadın kanlar içinde kalırken, iddiaya göre Hakan Ayyıldız polisi arayarak eşini bıçakladığını ve teslim olmak istediğini söyledi. Ancak Hakan Ayyıldız, polis olay yerine gelmeden kaçtı.
Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olayı öğrenen Ayyıldız’ın büyük kızı ve yakınları ise sinir krizi geçirdi. Genç kadının cansız bedeni, polis ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.   
Kendisini ihbar ettikten sonra kaçan Hakan Ayyıldız ise otobüs ile geldiği Çerkezköy otogarında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Hakan Ayyıldız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim