Çerkezköy Bakış - Çerkezköy 1923 ligin 7.hafta karşılaşmasında Ergene Velimeşespor karşısında mağlubiyetle ayrıldı.
MAÇ VELİKÖY’DE OYNANDI
Veliköy Belediye Stadı’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 13.00’da başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. Çerkezköy 1923 rakibi karşısında saha avantajını değerlendirmeye çalışsa da başarılı olamadı. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru Ergene Velimeşespor rakibi karşısında baskısını artırdı. Orta alanda hızlı çıkan konuk ekip golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golün ardından Ergene Velimeşespor ikinci gol mücadelesi verirken Çerkezköy 1923 ise beraberlik mücadelesi verdi.
ÇERKEZKÖY 1923 KARŞILIK VEREMEDİ
Çerkezköy 1923 beraberlik için geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. Konuk ekip Ergene Velimeşespor bir gol daha bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Farkın ikiye çıkmasının ardından Çerkezköy 1923 oyun disiplininden koptu. Bunu iyi değerlendirmek isteyen Ergene Velimeşespor fark mücadelesi verdi. İlerleyen bölümlere doğru konuk ekip aradaki farkı üçe çıkardı.
MAĞLUBİYETLE AYRILDI
Çerkezköy 1923 bir türlü rakibine karşılık veremedi. Sahasında mücadele vermesine rağmen istediğini elde edemeyen Çerkezköy 1923 en azından bir gol için ataklar geliştirse de yine sonuca gidemedi. İlk devreyi rakibi önünde mağlup kapatan Çerkezköy 1923 ikinci devrede de varlık gösteremedi. Konuk ekip Ergene Velimeşespor 6-0’lık skorla üç puanı hanesine yazdırdı.
Tekirdağ U-17 Liginde Veliköy sahasında oynanan maçta Ergene Velimeşe spor takımı rakibi Çerkezköy 1923 sporu 6-0 yendi.
Editör: TE Bilisim