Muhabir: Uğur Arslan
Protokol mensuplarının geniş katılımı ile yapılan bayramlaşma töreninin gözdesi, yine her yıl olduğu gibi küçük çocuklar oldu. Büyüklerinin ellerinin öpen çocuklar harçlık istemeyi de unutmadı.


Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Protokolo ilk gün bayramlaştı.

GENİŞ KATILIM

Bayramın ilk günü yapılan törene Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy 3’ncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Göksel Söylemez, Merkez Komutanı Binbaşı Fuat Dönmez, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Alpaslan Karıksız ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Funda Serfiçe, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Şube Başkanı Bağlık Muhtarı Tahsin Akgün ile mahalle muhtarları, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, Çerkezköy Belediyesi eski meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 



BAYRAMIN NEŞESİ ÇOCUKLAR OLDU


Her yıl olduğu gibi bu yılda bayramın neşesi küçük çocuklar oldu. Protokol mensupları ile tek tek bayramlaşan çocuklar adeta büyümüşte küçülmüşler dedirttiler. Büyüklerinin ellerini öpen küçük çocuklar daha sonra da harçlık istemeyi unutmadılar. Çocukların harçlık isteklerine ise cevap yine her yıl olduğu gibi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan geldi. Başkan Akay küçük çocuklara harçlık dağıtırken kısa süreli izdiham yaşandı.





Editör: TE Bilisim