Çerkezköy Bakış - Ligde zirveyi zorlayan Çerkezköy Doğanspor yarıştan kopmamak adına ligin 10. haftasında deplasmanda karşılaştığı Muratlı Belediyespor karşısında üç puana uzanan taraf oldu.

ŞANS VERMEDİ
Kapaklıspor’un gerisinde şampiyonluk yarışının içinde yer alan Çerkezköy Doğanspor zorlu rakini Muratlı Belediyespor’a karşılaşma boyunca şans tanımadı. Maça hızlı başlayan taraf ola deplasman ekibi Çerkezköy Doğanspor etkili ataklarla Muratlı Belediyespor kalesine yüklendi. Mücadelenin 15. dakikasında ise gol perdesi aralandı. Çerkezköy Doğanspor oyuncusu İlker Kerse topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Skor üstünlüğünü elinde tutan Çerkezköy Doğanspor oyun üstünlüğünü de elinde tuttu. Fakat ilk yarının kalan dakikalarında ikinci golü bulamadı ve mücadelenin ilk devresi 1-0 Çerkezköy Doğanspor üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya biraz daha tutuk başlayan Çerkezköy Doğanspor kalesinde pozisyonlar görse de bunların gol olmasına izin veremdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında oyun üstünlüğünü eline alan Çerkezköy Doğanspor, ilk yarıdaki görüntüsüne geri döndü. Karşılaşmada son dakikalara girilirken Çerkezköy Doğanspor bir kez daha topu ağlarla buluşturan taraf oldu. Şafak Törin’in golü ile 2-0 üstünlüğü yakalayan Çerkezköy Doğanspor son dakikalara biraz daha rahatlamış girdi. Geriye kalan dakikalarda da gol sesi çıkmayınca Çerkezköy Doğanspor üç puanla evine döndü.

Bu galibiyetle puanını 21’e yükselten Çerkezköy Doğanspor, bir maç eksiği bulunan Kapaklıspor’un bir puan gerisinde haftayı tamamladı. Çerkezköy Doğanspor önümüzdeki hafta Malkara 14 Kasımspor’u

Editör: TE Bilisim