Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Doğanspor sezonun ilk antrenmanına çıktı. Sarı kırmızılıların bu yıl teknik direktörlüğünü yapacak olan Ömer Belgin oyuncularla yakından ilgilenirken antrenman sonrasında ise 2 sezondur Çerkezköy Doğanspor’da forma giyen Kenan Asilkan’ın doğum günü kutlaması yapıldı.

SEZONUN İLK ANTRENMANI

Saat 19.00’da 2016–2017 sezonunun ilk antrenmanına çıkan sarı kırmızılı takımın genç ağırlıklı oyunculardan oluşması dikkat çekti. Çoğunluğu geçen sezon Çerkezköy U19 takımında forma giymiş olan 30 oyuncu ile bu sezon Çerkezköy Doğanspor’un  teknik direktörlüğünü yapacak olan Ömer Belgin ve Teknik Direktör Yardımcısı Onur Tülüş yakından ilgilendi.

ÖMER BELGİN KİMDİR?

Ömer Belgin, futbolculuk yıllarında Eskişehirspor’un formasını giydi ve bir dönem Eskişehirspor’da yardımcı antrenörlük görevinde bulundu. Profesyonel takım antrenörlüğü görevlerinde bulunan Belgin, Çorluspor, Gebzespor, Bandırmaspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Küçükçekmecespor takımlarının antrenörlüğünü yaptı. Teknik Direktör Ömer Belgin, geçen sezon Çorlu Gençlerbirliğispor’un başında görev yapmıştı.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİ

Sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren Çerkezköy Doğanspor oyuncuları, 2 sezondur sarı kırmızılı formayı terleten takım arkadaşları Kenan Asilkan’ın doğum gününü unutmadı. Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, kulüp yöneticileri, Teknik Direktör Ömer Belgin ve Teknik Direktör Yardımcısı Onur Tülüş, takım oyuncuları ile birlikte oyuncu soyunma odasında doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Takım oyuncusu Kenan Asilkan için gerçekleştirilen doğum günü kutlamasında pasta kesen Çerkezköy Doğanspor’lu futbolcular, yorucu antrenman sonrasında neşeli dakikalar yaşadı.
Editör: TE Bilisim