Çerkezköy Bakış - Ligde devre arasına gidilmeden önce son maç olan Kapaklıspor ile Çerkezköy Doğanspor’un karşılaşması heyecanla bekleniyor.

DOĞANSPOR MESAİDE
Ligde Kapaklıspor’un ensesinden ayrılmayan Çerkezköy Doğanspor 12. haftayı bay geçince Kapaklıspor, Malkara deplasmanında üç puanla dönerek puan farkını 7’ye çıkartmıştı. Çerkezköy Doğanspor ise Pazar günü Kapaklıspor deplasmanından üç puan çıkartmak için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Çerkezköy Doğanspor mücadeleden galibiyetle ayrılırsa hem puan farkını 4’e düşürecek hem de rakibinin ligdeki namağlup takım unvanına son verecek. Devre arasına girilmeden rakibine bir adım daha yaklaşmak isteyen Çerkezköy Doğanspor’da tek hedef galibiyet.

LİDER HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Ligde  çıktığı 11 karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmeyen namağlup lider Kapaklıspor, hemen arkasında ikinci sırada yer alan Çerkezköy Doğanspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonu açtığı günden itibaren şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Kapaklıspor şuan ligde en avantajlı takım konumunda. Kapaklıspor en yakın rakibi olan Çerkezköy Doğanspor ile olan puan farkını geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Malkara 14 Kasımspor mücadelesi ile 7’ye çıkarttı. Kapaklıspor Pazar günü oynayacağı zorlu karşılaşmadan da galip ayrılırsa şampiyonluk yolunda çok büyür bir avantajı elinde bulunduracak. Mücadele Pazar günü saat 13.00’da Kapaklı sahasında oynanacak.

Editör: TE Bilisim