Çerkezköy Bakış - Yangın, sabah saat 07.30 sıralarında Kaymakamlık Makamının da bulunduğu Hükümet Konağının 4. Katında çıktı.

ALEVLER ARŞİV ODASINI TAMAMEN SARDI

Temizlik görevlileri, arşiv odasından dumanların geldiğini görünce Hükümet Konağında görevli polislere haber verdi. Bunun üzerine durum itfaiyeye bildirildi. Alevler ise kısa sürede arşiv odasını tamamen sardı.

İhbar üzerine hemen konağa itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen itfaiye ekipleri hem içeriden hem de merdivenli araçla alevlere müdahale etti. Yangın ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla tamamen söndürüldü. Yangında arşiv odasındaki birçok evrak yandı.


 

4. KAT İŞ BAŞI YAPAMADI

Elektrik kontağının şase yapması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın ve müdahale sonrası sıkılan su nedeniyle birçok kamu kurumunun içinde bulunduğu Hükümet Konağının tamamında mesai gecikmeli başladı. Havalandırmanın yapılması ve elektriğin verilmesinin ardından 4. kat haricindeki katlarda normal mesai yapıldı ve vatandaşlar işlemlerini gerçekleştirdi.





KAYMAKAM BAYRAM SAĞIR BİLGİ ALDI

Yangını duyan Çerkezköy Kaymakam Vekili Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır yangınla ilgili itfaiye ekiplerinden bilgi aldı. Kaymakam Bayram Sağır, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını, daha sonra açıklama yapılacağını ifade etti.
İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Serkan Ergin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve diğer kurum müdürleri de konağa gelerek bilgi aldı.
Polisin yangınla ilgili başlattığı tahkikat sürüyor.
 

Editör: TE Bilisim