Çerkezköy Bakış - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 7 Nisan Salı günü paylaştığı yoğunluk haritasına göre; İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez Kocaeli, Sakarya, Zonguldak’ta korona vakası yoğunluğunun diğer illere göre daha fazla olduğu gözlendi.
Bakan Koca, elindeki verileri açıkladıktan sonra koronavirüs vakalarını takip ettiği ekrandan büyükşehirlerdeki son durumu gösterdi. Sağlık Bakanlığı, elindeki sistemle Tekirdağ dahil olmak üzere tüm şehirlerde tüm semtleri cadde cadde, sokak sokak takip ediyor.

TEKİRDAĞ KORONA HARİTASI

7 Nisan Salı günü Günlük koronavirüs bilgilerini paylaşan Bakan Koca Türkiye korona haritasını duyurdu. Bilim Kurulu’nun toplantısının ardından kameralar karşısına geçerek açıklama yapan Koca Türkiye ile birlikte Tekirdağ’da da, virüsün nasıl hızla yayıldığı haritada açık bir şekilde açıkladı.

ÇORLU, ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI CİVARI DAHA YOĞUN GÖZÜKÜYOR

Bakan Fahrettin Koca’nın 7 Nisan Salı günü paylaştığı Türkiye Koronavirüs vaka haritasında kırmızıyla işaretlenen bölgeler, yoğunluğun daha fazla olduğu bölgeler olarak belirtildi. Paylaşılan yoğunluk haritasında Tekirdağ’da Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı çevrelerinde vaka sayısında yoğunluk gözlenirken, bu iki ilçeyi Süleymanpaşa’nın takip ettiği görüldü.

Editör: TE Bilisim