Çerkezköy Bakış - Kaza, daha öncede çok sayıda yaralamalı ve ölümlü trafik kazasının yaşandığı Kapaklı-Çerkezköy yolu üzerinde meydana geldi.

Çerkezköy istikametine giden Murat G. yönetimindeki 34 CFH 789 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Önündeki başa bir otomobile hafif çarpan otomobil, ardından orta refüjdeki aydınlatma direğini yıktıktan sonra karşı şeride geçti. Taklalar atan otomobil kazanın meydana geldiği yerden yaklaşık 100 metre sonra durabildi.

SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI

Narin Kavşağında uygulama yapan ekipler kazayı görünce hemen haber merkezine durumu bildirdi ve olay yerine sağlık ve itfaiye ekibi istedi. İhbar üzerine gelen ekipler ters dönen otomobilin içindeki sürücüyü dışarı çıkarttı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polisin kazayla ilgili başlattığı tahkikat sürerken, görgü tanıkları, otomobilin hızla geldiğini, ardandan önündeki başka bir araca çarpıktan sonra taklalar atarak karşı şeride geçtiğini ifade ettiler.


 




 

Editör: TE Bilisim