Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi mülki idare amirilerinin görev yeri değişti. Çerkezköy Kaymakamlığına ise İstanbul Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü atandı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan mülki idare amirlerinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

Buna göre, 22 Mayıs tarihinde Ankara Çankaya Kaymakamlığına geçici görevle atanan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çankaya Kaymakamlığı’na asaleten atandı. Çerkezköy Kaymakamlığına ise Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü atandı.

 

GÜNLÜ KİMDİR?

1964 yılında Mersin 'de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Mersin 'de tamamladı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1985 yılında mezun oldu.

1986 yılında Hatay Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırası ile Manisa-Sarıgöl, Ordu-Gürgentepe, Ağrı-Doğubeyazıt, Malatya-Darende, Hatay-Erzin, Antalya-Kemer, İzmir-Çeşme, Manisa-Turgutlu, Antalya-Manavgat Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

20 Eylül 2017 tarihinden itibaren Bakırköy Kaymakamlığı görevini yürüten Nazmi GÜNLÜ, Dr. Arzu GÜNLÜ ile evli olup bir kız çocuğu babasıdır.

SARILI FATİH KAYMAKAMLIĞI'NA ATANDI

Bu arada Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, İstanbul Fatih Kaymakamlığı'na atanırken, Çorlu Kaymakamlığı'na ise İstanbul Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan atandı.

Çerkezköy ve Çorlu'nun yanı sıra Süleymanpaşa, Hayrabolu ve Muratlı Kaymakamları da değişti

Editör: TE Bilisim