Muhabir: Uğur Arslan
4 Temmuz günü Antalya’nın kemer ilçesinde tatile giden ve bir otelin yüzme havuzunda boğularak hayata veda eden 12 yaşındaki Minel Karadiş’in cenazesine yoğun katılım yaşandı. Küçük Minel’in babası ayakta durmakta zorlanırken kılınan cenaze namazının ardından küçük Minel son yolculuğuna uğurlandı.

Çerkezköy Bakış - Minel Karadiş için kılınan cenaze namazına geniş katılım yaşandı.

YOĞUN KATILIM
Bugün öğle namazına müteakip Fevzipaşa Camii’nde kılınan cenaze namazına CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Özer Adalı, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköylü vatandaşlar ve Minel Karadiş’in yakın arkadaşları ile ailesi katıldı.



AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI
Cenaze namazı öncesi yapılan dua sırasında ayakta durmakta zorlanan baba Karadiş, kızının tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Kılınan cenaze namazının ardından ise Minel Karadiş’in cenazesi İstasyon Mezarlığı’na defnedildi.





Editör: TE Bilisim