Çerkezköy Bakış- Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği’nin 1. Olağanüstü Kongresi  Fatih Mahallesi Kalemci Sokak üzerinde bulunan Trabzonsporlular Kıraathanesi’nde yapıldı.

Pandemi kuralları çerçevesinde yapılan kongrede açılış, yoklama, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturulurken, divan başkanlığına Osman Gündoğan, katip üyeliğine ise Ecevit Akyıldız ile Mevlit Yusuf Albayrak seçildi.

Denetleme kurulunun raporu okunarak oylamaya sunulmasının ardından bir önceki döneme ait gelir gider hesapları incelenerek oylandı. Yeni dönem işletme projesinin görüşülmesinin ardından yeni dönem yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi.

Seçime tek liste ile katılan İzzet Albayrak başkanlığa seçilirken, Albayrak’ın yönetim ve denetim kurulunda Fatih Güldal, Canan Yakupcepioğlu, Mehmet Hazır, Mehmet Yavuz, Kenan Akyıldız, Emre Bayrak, Yıldıray Albayrak, Ali Karabulut, Okan Akkuş, Ahmet Tüfekçi, Kemal Yılmaz, Kerim Akdoğan, Emre Narşap, Cemal Oğuz Gedikli, Sebahattin Çolakoğlu yer aldı.

Editör: TE Bilisim