Çerkezköy Bakış - Bir süre önce Hasan Türksel’in başkanlığında oluşturulan ve ülke genelinde örgütlenen Osmanlı Diriliş Başkanlığı’nın Çerkezköy İlçe Teşkilatı da oluşturuldu.
ÇERKEZKÖY BAŞKANLIĞI OLUŞTURULDU
Murat Batuhan Akgül başkanlığında oluşturulan Çerkezköy yönetiminde Muhsin Karaca, Ersin Çelik, Osman Akbaş, Selami Karslı, Murat Teker, Gökhan Teker, Hamza Akbulut, Salim Doğan, Selman Aslan, Ayhan Kartal, Nizam Sürücü, Halit Karakuş, Sezai Bektaş, Emrah Uçkun yer alıyor.
GENÇ NESİLE ÖRNEK OLACAĞIZ
Diriliş Osmanlı Başkanlığı Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Batuhan Akgül, önceki gün Osmanlı Camii’nde kılınan Cuma namazın ardından yönetimi ile birlikte vatandaşlara lokum dağıttı. Amaçlarının Osmanlı kültürünü, Osmanlı geleneklerini vatandaşlar ve gençlere yeniden yaşatmak olduğunu söyleyen Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Batuhan Akgül “Hasbünallah sloganıyla çıktığımız bu davada ben ve gönüldaşlarım Çerkezköy’de oluşumu başlattık. Bundan sonra gönülleri fethedeceğiz ve genç nesile örnek olacağız” dedi. Akgül, din, dil, ırk, mezhep gibi hiçbir ayrıma girmeden herkese kapılarının açık olduğunu kaydetti.

Editör: TE Bilisim