Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında 12 Mayıs Perşembe günü Shirley isimli tek kişilik komedi oyunu, 16 Mayıs Pazartesi günü de On Dakika Ara isimli tiyatro oyunu Çerkezköy’de izleyici ile buluşacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy’de iki tiyatro oyunu sahnelenecek. İlk olarak 12 Mayıs Perşembe günü saat 20.30’da izleyicisinin karşısına çıkacak olan Shirley isimli tek kişilik komedi oyunu başarılı oyuncu Sumru Yavrucuk’un yorumuyla sahnelenecek.

ÜCRETSİZ OLARAK İZLENEBİLECEK


Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda oynanacak olan oyun ücretsiz olarak izlenebilecek. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’de Mayıs Ayı etkinlikleri kapsamında “On Dakika Ara” isimli tiyatro oyunu da sahnelenecek. Deniz Yıldızı adlı diziden tanınan Cantuğ Turay ile Begüm Topçu Turay’ın oynayacağı oyun 16 Mayıs Pazartesi saat 20.30’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde seyircisi ile buluşacak. İki perdeden oluşan komedi türündeki oyunda deneme çekimlerine giren iki oyuncunun yüzlerce kişi arasından seçilmesi ve bu role hazırlanırken yaşadıkları komik ve sürprizlerle dolu olaylar anlatılacak. ‘On Dakika Ara’ isimli oyun da ücretsiz olarak izlenebilecek.
Editör: TE Bilisim