Çerkezköy 3.Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda 8 yıl görev yapan Astsubay İbrahim Baran, Ankara'daki terör saldırısında şehit düştü. Astsubay İbrahim Baran’ın Çerkezköy’den arkadaşları üzüntülerini sosyal medya üzerinden paylaşırken ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilediler.

Çerkezköy Bakış -
Ankara katliamında yaşamını yitirenlerin belli olmaya başladı.

ÇERKEZKÖY’DE 8 YIL GÖREV YAPMIŞTI

Ankara'daki terör saldırısında şehit düşenlerden biri de Çerkezköy 3.Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda 8 yıl görev yapan Astsubay İbrahim Baran. Astsubay İbrahim Baran’ın Çerkezköy’den arkadaşları üzüntülerini sosyal medya üzerinden paylaşırken ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilediler.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞANIYOR

Astsubay İbrahim Baran'ın Kırşehir'in Kaman ilçesindeki baba ocağında büyük üzüntü yaşanıyor. Başköy köyünde yaşayan Mustafa Baran'ı, saldırının ardından telefonla arayan yetkililer, oğlunun yaralandığını belirterek Ankara'ya çağırdı. Eşi Ayşe ile Ankara'ya giden baba Mustafa Baran, burada oğlunun şehit olduğu bilgisini aldı.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYDI

Evli ve 2 çocuk babası şehit Astsubay İbrahim Baran'ın (42), ailenin en küçük evladı olduğu belirtildi. Şehidin cenazesinin, Ankara'da bir kamu kurumunda çalışan eşinin isteğiyle Ankara'da toprağa verilmesinin planlandığı öğrenildi.
Editör: TE Bilisim