Çerkezköy BAKIŞ - Çerkezköy Belediyesi, pandemiden önce her yıl düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen mahalle iftarları 2 yıllık aranın ardından yeniden kuruluyor. Binlerce vatandaş özlediği toplu iftarlara kavuşacak.

“HEMŞEHRİLERİMİ DAVET EDİYORUM”

“Soframızı paylaşıyoruz” sloganıyla düzenlenecek olan mahalle iftarlarının ilki 8 Nisan Cuma günü Bağlık Mahallesi’nde kurulacak. Bağlık Mahallesi Muhtarlığı etrafından kurulacak iftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelecek ve onların Ramazan coşkusuna ortak olacak olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “2 yıl aranın ardından mahalle iftarlarımıza bu yıl Bağlık Mahallesi’nde kuracağımız iftar sofrası ile başlıyoruz. Uzun ve yorucu bir pandemi döneminin ardından yeniden iftar soframızda hemşehrilerimiz ile buluşup, soframızı, ekmeğimizi, sevincimizi paylaşacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 8 Nisan Cuma günü Bağlık Mahallesi Muhtarlığımızın etrafına kurulacak olan iftar soframıza tüm Bağlık Mahallesi’nde oturan hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

9 NİSAN’DA FATİH MAHALLESİ’NDE KURULACAK

8 Nisan Cuma günü Bağlık Mahallesi’ndeki iftarın ardından 9 Nisan Cumartesi ise Fatih Mahallesi’nde iftar sofrasının kurulacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “9 Nisan Cumartesi günü Fatih Mahallemizde Çerkezköy Adliyesi arkasında kurulacak olan iftar soframızda ise Fatih Mahallesi’nde oturan hemşehrilerimiz ile soframızı paylaşacağız. Fatih Mahallesi’nde kurulacak iftar soframıza mahalle sakinlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim