Çerkezköy Bakış- Sanayi nedeniyle yoğun göç alan ve nüfusu her geçen gün artan Çerkezköy’de devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okular kazandırılmaya devam ediyor.
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Altek Metal San. Tic. A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Denizli tarafından yaptırılan ve 24 derslikli Fehmi Zeki Denizli İlkokulu- Ortaokulu’nun açılış onayı Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geldi.
Müjdeli haber ile ilgili bilgi veren Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “2021-2022 eğitim ve öğretim yılı başlarken bir okul müjdesi daha. Bağlık Mahallesi otoban karşısındaki Fehmi Zeki Denizli İlkokulu / Ortaokulu açılışı Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından onaylanmıştır. 16 derslik ilkokul 8 derslik ortaokul şeklinde yavrularımızla en yakın zamanda buluşacaktır. Donatımı tamamlandığında okul eğitim öğretime başlayacaktır. Okulumuzda 24 derslik, laboratuvar, seminer salonu, idari birimler, kantin ve kütüphane alanları mevcuttur. Okulun bugüne gelmesinde başta hayırseverimiz Altek Metal Fehmi Denizli ve Uğur Bey’e, teknik personellere, Kaymakamımız Atilla Selami Abban'a, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler Bey’e, Tekirdağ Millî Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan ve Tekirdağ Valimiz Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Bu, görev süremizde ilçemize kazandırdığınız 14. hayırsever okulu. Bu toplamda 246 derslik 4 atölye. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yine görev süremizde açtığımız 6. ilkokul, 14. ortaokul. Eğitimde müjdeler devam edecek inşallah.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim