Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy ilçe Başkanı Kamil Çetintaş, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Tekirdağ ziyareti kapsamında Çerkezköy’e de çeşitli müjdeler verildiğini ifade etti.

Çetintaş, “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer, 23 Haziran Cuma günü ilimizi ziyaret ederek, Valiliğimizin koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe Kaymakamları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin de katıldığı toplantıda ilimize eğitim yatırımları müjdesinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer, ilimize 33 yeni anaokulu, 5 yeni Özel Eğitim Anaokulu, 246 okulda güçlendirme çalışması olmak üzere toplam değeri 2 Milyar 25 Milyon TL eğitim yatırımda bulunulacağını açıkladı.

Bu eğitim yatırımları bütçesinden 329 milyon 447 bin TL bütçe ile ilçemize 1 Özel Eğitim Anaokulu, 11 anaokulu, 3 ilkokul, 1 ortaokul, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 4 Atölye ve 1 Spor Salonu müjdesini de almış bulunuyoruz.

Bu eğitim yatırımlarının ilimize ve ilçemize gelmesinde emeği geçen başta TBMM Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’a, Bölge Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Yel’e, Sayın Çiğdem Koncagül’e, İl Başkanımız Sayın Mestan Özcan’a teşekkür ederiz. İlçemize, ilimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

ÇERKEZKÖY’E YAPILACAK EĞİTMİ YATIRIMARININ DETAYLARI

Editör: TE Bilisim