Çerkezköy Bakış - TEOG sonuçları dün açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Çerkezköy’de ikisi özel olmak üzere 7 okulda eğitim gören 28 öğrenci 120 sorunun tamamını doğru cevapladı. Bu okullarda eğitim gören öğrenciler ve öğretmenleri,  Hükümet Konağındaki toplantısı salonunda Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban  ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile bir araya geldiler. Kaymakam Abban ve Milli Eğitim Müdürü Gümüş öğrencileri öğretmenlerini kutladı ve öğrencilere hediyeler verdi.
 

ÇERKEZKÖY’ÜN YENİ YILDIZLARI

Gümüş, 28 öğrencinin gösterdiği bu başarıyı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinden şu sözlerle paylaştı: Dün yazmıştım. Yarın TEOG açıklanıyor. Çerkezköy ün yeni Yıldızları olacak diye...Tam 28 tane yeni yıldızımız, yeni şampiyonumuz, 120 de 120 yapan öğrencimiz var. Tepe Ortaokulunda 6, Nurullah Narin Ortaokulunda 4, İmam Hatip Ortaokulunda 1, 75. Yıl Ortaokulunda 9, Mevlana Ortaokulunda 1, Özel Gülerçin Ortaokulunda 6 ve Özel Modern Fen Bilimleri Ortaokulunda 1 olmak üzere toplamda 28 şampiyon öğrencimiz var. Bu yıl ilk şampiyonlarımız. Emeği geçen başta okul idarecileri olmak üzere öğretmen, öğrenci ve ailelerini tebrik ediyorum.  Başarılarının devamını diliyorum. Kaymakamımız sayın Atilla Selami Abban ile birlikte öğrencilerimizi tebrik edip hediyelerini takdim ettik. Asıl hediyeleri yarın ki törende....”
120 SORUNUN TAMAMINI DOĞRU YAPAN ÖĞRENCİLER
75. Yıl Ortaokulundan Esra Yiğit, Feyza İlayda Dursun, Erkut Yavuzcan, Harun Çorak, Sıla Ezgi Yanal, Tuğçe Kanlıbay, Göktürk Kaan Pamukçu, Günernur Demir ve Ümran Ata, Tepe Ortaokulundan Beyza Akay, Batuhan Filiz, Berkay Özcan, Muhammed Can Karadeniz, Sudenaz Erva Çalbay, ve Şevval Şerifoğlu, Nurullah Narin Ortaokulundan, Tamer Necati Almacı, Görkem Orhan Uysal, Gülse Geçit, Cenker Can, Mevlana Ortaokulundan Nazire Ceren Çatal, İmam Hatip Ortaokulundan Melike Coşkun, Özel Gülerçin Ortaokulundan, Mete Çeşmeliler, Furkan Yüksel, Arda Parmaksız, İbrahim Mete Aktaş, Ceren Şen ve Arjin Özceylan, Özel Modern Fen Bilimleri Ortaokulundan ise Öykü Zübeyde Çakmak.

Editör: TE Bilisim